The challenge

Hur kan vi lära oss att förstå behoven och drivkrafterna hos vår målgrupp? Hur kan vi engagera dem i just vårt erbjudande?

Att metodiskt söka sig fram till svaren hur vår tjänst, produkt eller aktivitet skapar relevans för målgruppen bestämmer val av strategi och innehåll.

Våra tjänster

  • Strategi och content
  • Konsult marknadsavdelning
  • Webbdesign och förvaltning
  • Digital marknadsföring

The goals

Helt enkelt att våra insatser skall nå sina mål. I stort som smått skall de förväntningar man har vara nåbara och kunna ställas mot utfall.

Our services

Vi lägger fokus på strategi och innehåll. Ur ett affärsdrivet och resultatfokuserat arbetssätt mejslar vi fram en innehållsstrategi eller Content Marketing Strategy som är det begrepp som används mest. Med planen på plats kan vi producera och publicera nyttigt och användbart innehåll.

Our promises

På Envoy hjälper vi företag och organisationer att nå sina mål och bortom. Att forma en strategi för innehåll och kanal, att genomföra den och att hålla sig till den. Att sätta mål, utvärdera och stämma av.

Vi hjälper dig med grunderna och lämnar över till er att förvalta. Behöver ni hjälp även med det löpande arbetet hyr ni in oss som extern marknadsfunktion.

Välkommen till en komplett och långsiktig partner.

Envoy Communication AB

Strindbergsgatan 29
115 31 StockholmTel +46 (0) 70-91 92 487
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.