Strategi och ledning

Digitalisering förändrar världen och hur vi bedriver verksamhet. Hur utnyttjar du detta skifte för att påskynda ditt företag? Vi på Envoy har alltid försökt att ändra perspektiv och hjälpa våra kunder att omvandla sin verksamhet.

Strategi

Det är en stor utmaning för företag och organisationer att förstå och möta de många möjligheter som den ökade digitalisering innebär. Det är viktigt att starta en förändringsprocess, forma en digital vision och skapa sin digital strategi.

Envoy har kunskapen, verktygen och erfarenheten att bistå i denna förändrings- och utvecklingsprocess. Vi kan ta olika roller både inom avgränsade förändringsprojekt, utredningsuppdrag eller i ett större helhetsåtagande.

Våra tjänster

  • Interim ledare
  • IT-strategi / utredning
  • Digitaliseringsprojekt
  • Projektledare
  • Säkerhet
  • Legala krav / GDPR

Vårt arbetssätt

För ett Digitaliseringsprojekt arbetar vi med ett iterativt tillvägagångssätt för att säkerställa en bra övergång från befintliga till nya lösningar och att säkerställa en kontinuerlig förbättring i genomförandet. Fokus är att skapa företagstillväxt på ett smidigt sätt samtidigt som man anpassar sig till det ständigt föränderliga affärslandskapet.

Digitalisering är att utgå från befinliga tillämpningar och möjligheter. Fokus ligger i värdeskapandet, syftet att uppnå affärsmålen samtidigt som man hanterar en modernisering och möjliggör samverkan i framtidens ekosystem.

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Referensprojekt

Internationell Teknikkonsult

Kvalitetssäkrade tillsättning av ny IT-ledning och organisation

Energi och miljöbolag

Digitalisering och ny kundportal

Logistikbolag

Organistaion och ledning

Envoy Communication AB

Strindbergsgatan 29
115 31 StockholmTel +46 (0) 70-91 92 487
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.